En lyckans, förvirringens och nervositetens dag.

Ett av mina mål för året tjugohundrafjorton är infriat och idag är en lyckans dag. Jag är så vansinnigt glad och stolt över detta och jag njuter ett litet uns av att det är jag själv och min vilja som tagit mig hit, det är jag som sett till att detta mål gått i uppfyllelse. Ingen annan kan någonsin uppfylla mina mål eller leva mitt liv och det har fått mig att inse att jag måste kämpa för det jag vill ha, ingen annan kan eller kommer göra det åt mig. Ta vara på att Du har kontrollen över ditt liv och vad som ska stå i boken om 2014, det är i mångt och mycket Du som väljer vad kapitlens innehåll blir och det är definitivt Du som är författaren, bokens författare som väljer hur det som händer formuleras, hur det påverkar, hur det berör. Det är kanske inte alltid Du som väljer allt innehåll (även om det mesta faktiskt är självförvållat och självvalt) men tänk efter på hur du väljer att formulera det och hur du låter det påverka dig. Det är du som har pennan i din hand.

I sommar finner ni mig som undersköterska på avdelning 55 på Linköpings universitetssjukhus och jag ser med spänning fram emot denna fantastiska utmaning!

Klockan är nu nio och det är dags för min skönhetssömn som i natt snarare kommer bestå av teorirabblande, mardrömmar om utebliven väckarklockssignal, paniska tankar om total blackout på T2-tentan samt fullständig förvirring kring de olika cellerna i kroppen.
Note to self: om 15 timmar är det över. Då kommer jag ha gjort mitt allra allra bästa och då finns det inget mer att göra åt saken. Lita på din egen kunskap, förmåga och envishet och tentan kommer gå så bra den bara kan gå!!!!!!!!!

Budskap nedan giv mig tro och hopp. Jag kommer att klara detta. 
UHDWINJKND

Powerkram,
Olivia

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>