Upp och hoppa

Hej på er! Idag är det en halv lång dag i skolan. Ska stanna kvar efteråt och vara aspirant på öppet hus mellan 18-20, så om ni är intresserade av att gå på Jensen så är det bara att komma, ligger vid Corren huset ungefär. Tror det kommer bli en bra dag, vaknade upp med en bra känsla. Dock lockar sängen också just nu, men inte lika mycket som skolan.
Hoppas ni också får en bra dag, skriver mera senare. Får se om jag åker till gymmet innan skolan och kör ett axelpass, tror jag hinner det!

20140122-073912.jpg
Maja

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>