Tionde februari 2014

Det är måndag. Det är tentadags, det är läkemedelsberäkning som skall tenteras och måtte nu siffrorna vara på min sida. Min tillhörande tentafrukost ligger skönt i magen och redo att ge mig den energi jag kommer behöva. Väskan är packad och redo för en ny skoldag.
Hela helgen har jag visualiserat, visualiserat hur jag sitter där och löser tal på tal och får det att stämma, visualiserat hur formlerna finns redo att användas i huvudet och visualiserat hur mitt betyg om några veckor kommer rapporteras in i studentportalen. Jag är redo. Så, så redo.
Ge dig själv en strålande måndag, vännen.

Olivia

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>