Vanor

Det här med att  bryta vanor är inte så himla enkelt. När det har blivit en vana så ser man det inte som en vana längre, utan tillslut blir det ett normalt beteende. Man tänker inte på att det är en vana utan det är bara någonting som man alltid har gjort. Och kom ihåg att det tar längre tid att få bort vanan än att skapa den. Du måste ge dig själv tid och våga misslyckas. Försök att påminna dig själv varje gång du märker att du gör detta, men det är okej att glömma bort det. Det är okej att nia komma på sig själv varje gång. Det tar tid och mycket träning, hur stor eller liten vanan än är.
Bara för att det var lättare eller svårare för någon annan att ändra sin vana, så kommer det inte vara lika svårt eller lätt för dig. Alla är vi olika på alla sätt, vissa är bättre på vissa grejer än vad du är. Men kom ihåg att det är du som är bäst på att vara dig själv. Det är också bara du som kan ändra någonting. Det spelar ingen roll hur mycket du än säger till någon annan att du vill ändra något hos dig, det kommer inte hjälpa dig på traven. Utan det är först när du försåt att det är bara du själv som kan påverka och bestämma hur länge du ska gå med det här ”problemet”.
12623_305940316186966_1623840974_n

Maja

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>