Torsdag den trettonde

Min andra VFU-period i livet tog sin början igår så smått. En dag då jag mest fick svansa efter min fantastiska handledare och allt eftersom utföra momenten mer självständigt.
Jag har blivit placerad på öronklinikens avdelning 27 på US och det känns som att jag kommer få en fantastisk praktik denna termin! Stämningen på avdelningen är god, patienterna har intressanta sjukdomar/skador och jag har fått en underbar handledare!
Idag kan vi väl säga att praktiken tar fart på riktigt då jag går mitt första hela dagpass med min handledare, 6.45 – 15.00.
Kraven på mig som student ökar rejält till den här terminen när det gäller min prestation på avdelningen så nu gäller det att leverera, praktiken i termin två handlade mer om att känna på yrket och yrkesrollen men nu, nu är det allvar och jag älskar det.
Nu går snart bussen, nu vänner, gör vi oss en bra dag!

NURSE

Olivia

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>