Vårkänslor

Vad jag skulle vilja göra just nu: Hoppa studsmatta i solen.
Vad jag gör just nu: Ser på ”Jag saknar dig” inomhus.
Det är verkligen vår ute idag. Solen skiner, det är varmt och jag har fönstret öppet utan att frysa. Blev jättesugen på att hoppa studsmatta av någon anledning, men tyvärr har vi ingen längre och jag skulle antagligen inte få eftersom man förbränner energi då. Jaja, bara att fortsätta så att jag blir fri från det här snart.
Har sånna vårkänslor just nu, hoppas verkligen de sitter kvar och att det inte kommer mera snö nu. Om ni har möjlighet att gå ut idag (om det är fint väder där ni bor), gör det! Gå ut och promenera, springa, hoppa, lek, le och bara njut av solen. Ta vara på att du har möjligheten, få in varm, härlig luft i dina lungor. Ta en fika i solen eller vad som helst. Bara du går ut medans du kan!
DSC_0953 copy

Maja

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>