En dröm, nu verklighet.

Min vän, ge aldrig upp. Hur omöjligt det än kan kännas, våga hoppas, våga tro på att det du vill av hela ditt hjärta kan bli sant. Och framför allt, var beredd på att på vägen mot din dröm kommer det bakslag men var beredd, var medveten om att det kanske kommer krävas en hejdundrande insats från dig, för ingenting, ingenting här i livet kommer gratis till oss. För allt vi vill ha kommer vi behöva kämpa, kämpa och kämpa lite till för att få och Du, är det tillräckligt viktigt för dig så kommer du klara det, förr eller senare. Vilket i sig inte spelar någon roll, om det blir förr eller om det blir senare. Vägen dit och vad du lär dig under tiden, att du aldrig ger upp är det viktiga. Tro aldrig annat.
Den första juni 2014 är det dags för ett nytt kapitel i livet. Lika mycket som det är roligt, spännande och en mängd förväntningar så är det lite oroligt, spänt och skrämmande. Vad jag vet är dock att jag är redo för den här utmaningen som en flytt kommer innebära, för det här gör jag för min skull. För att jag vill, för att jag behöver och för att jag vill ge mig själv det här.
Jag kommer spara ungefär fyrtio timmars (en arbetsvecka!!) pendlande varje månad och vad jag skall göra med den tiden får framtiden utvisa. Vad jag vet är att jag ska flytta in i fyrtiosju nyrenoverade kvadratmeter i Johannelund, tio minuter med cykel bort från Hälsouniversitetet. Vad jag också vet är att jag nu, trots fruktansvärda mardrömmar om en sanslöst fult inredd lägenhet och enorm ångest kring valen som ska in gällande golv, tapeter, väggar, kakel och klinker, har gjort just alla dessa val.
Kontraktet är påskrivet, valen till lägenheten är inskickade och nu bara väntar jag på att det ska bli den första juni. ÅH, vad jag längtar. Jag är SÅ lycklig, SÅ nöjd och SÅ otroligt förväntansfull inför min andra flytt i livet, någonsin. Wow, det här är stort.
Alla praktiska detaljer tar jag sen. Någon gång. Bara inte alltför långt fram.
En. Sak. I. Taget.

Kärlek,
Olivia<3

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>