Torsdagkväll

Lugnet omsluter på Linköpings resecentrum en torsdagkväll. Jag köper en dubbel espresso, förbereder mig på att köra liu-bil med fyra studentkollegor som också är ambassadörer. För mig tre helt nya tjejer, som jag kommer spendera kommande dygn med.
Vi åker till Eslöv ikväll och tar in på hotell, njuter av hotellfrukost och laddar för morgondagens universitetsmässa.
Jag anar en begynnande förkylning och ett utbrott lär visa sig först imorgon. Nu tänker jag; huvudvärk och svidande ögon – vik hädan. Jag har inte tid att bli sjuk. Jag tänker också; koffein – giv mig styrka till mitt immunförsvar och giv mig energi.

20140320-183927.jpg

Olivia

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>