Bra avslut

Efter en stund i skolan fick jag energi, kände mig inte alls lika trött som när jag skrev förra inlägget. Älskar att känna mig full med energi och att livet nästan så bra som det kan bli. Bara två saker som saknas, egen lägenhet och ett liv helt frisk ifrån anorexin. Men jag vet att det kommer inom inte en för lång framtid som jag kämpar, vilket jag gör.
Hade en bra dag i skolan och efteråt gick jag till proteinbutiken för att köpa nya Questbars! Bästa köpen jag gör, haha. Tyvärr hade de bara 4 av smakerna jag tycker om men köpte mig 3 av varje så nu har jag några på lager. Åt även middag på Hälsofreak med min syster Isabel och min låtsassyster Hanna, bästa restaurangen. Om ni är i Linköping måste ni gå in där på en lunch, fika eller middag. Bara bra varor och hur gott som helst. Nu ska jag avsluta min fredag med att packa inför imorgon och äta sista målet för dagen för att sedan sova. Upp tidigt imorgon och peppa inför träning.
IMG_2647
Så gudomligt gott, och under gömmer sig mer gottigheter.

Maja

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>