Fredagsmässa

Årets, vad jag trodde i alla fall, sista ambassadörsuppdrag ägde rum i Eslöv i fredags. Det var en framtidsmässa där såväl högstadie- och gymnasieelever som arbetssökande gick runt bland montrarna. Sveriges universitet trängdes med stora offentliga arbetsgivare såsom landstinget, försvarsmakten och polisen.
En mässa där vi från Linköpings universitet tyvärr inte kände att det var vår målgrupp vi fick möta men de få som faktiskt var genuint intresserade som vi pratade med gjorde hela resan värd.
Bland det bästa med att åka på dessa resor är varje gång få träffa studenter på mitt eget och många andra universitet. Utbyta erfarenheter, prata om studentlivet, ge och ta av varandras kunskap och ha roliga, givande och intensiva timmar tillsammans. Och ännu bättre, finnas till för de som ännu är osäkra på din framtid, kunna stötta dem, informera dem och vägleda dem i sina val.
I veckan fick jag ett mail från min ambassadörschef och de behövde en sjuksköterskestudent till ytterligare en mässa som äger rum i Linköping en dag i april. Så vad jag trodde blev årets sista uppdrag blev istället årets näst sista och jag längtar.

image 3image 2

  Några bilder från vår dag i Eslöv. Fyra glada tjejer i en stylad monter.

Olivia

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>