Att välja själv

IMG_9980
Detta är tyvärr sant. Varför ska det vara en så stor grej att vilja äta clean? Att vilja ge sin kropp den bästa näringen som går eller att avstå ifrån mat och dryck som innehåller grejer som gör med skada för kroppen än bra? Förstår inte, om det finns ett bättre alternativ som gör mig mer nytta så är det självklart att jag väljer det alternativet. Men varför ska det väcka så många frågor hos andra människor, varför kan inte bara jag få äta det jag vill? Jag vet att jag inte kan äta precis vad jag vill just nu så jag måste gå upp i vikt fortfarande, men sen när jag är klar med det. Jag är fortfarande rädd för att säga till människor att jag vill äta clean, att jag vill äta mindre socker och mat som är hälsosammare för mig. Jag säger inte att jag aldrig ska unna mig, men att jag får avstå när jag vill avstå och att det inte ska bli ett samtal om det. Att äta saker som är hälsosammare för mig är något JAG vill göra, inte anorexin. Vet inte hur jag ska få alla att förstå det. Vet inte vad jag ska göra. Någon där ute som tänker likadant som mig och har på något sätt fått alla andra människor att också förstå det? Jag ber dig om hjälp, snälla.

Maja

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>