Tenta-p

Jag är för tillfället mitt uppe i vad vi universitetsstudenter kallar för tenta-p, vilket då står för ”tentaperiod” eller enligt vissa då ”tentaplugg”.
Imorgon drar det igång på riktigt då det är elva dagar kvar och jag har framför mig sett hur jag ska göra upp någon slags plan inför dessa dagar. En plan för när jag skall läsa vad samt hur  jag skall läsa det. Någon plan har jag inte sett röken av och i dagsläget anar jag en större ångest av att ägna tid åt att strukturera upp än plan än åt att bara plugga på som jag brukar. Problemen, frågorna och oklarheterna tar jag längs vägen, en plan lyckas jag sällan hålla oavsett. Min strategi har funkat väl hittills, och varför då ändra på ett vinnande koncept?
Terminstenta termin tre, let’s rooooooock.

iko

 Peppkram,
Olivia

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>