Tidig lördag

God morgon på er! Frukosten ligger nu i magen efter en lugn morgon. Började lovet med att jag vaknade 6.30 av mig själv, men låg kvar i sängen i 20 minuter för att sedan göra min frukost. Åt i lugn och ro framför ett avsnitt av Lost och nu vet jag inte vad jag ska göra, fördriva tiden tills det är dags att äta igen om ungefär 2 timmar.. Så trött på detta nu, men jag fortsätter kämpa för jag vet att det snart blir bättre och det är bara jag som kan göra något åt min situation. Jag kan få hjälp och det stöd jag behöver, men i slutändan är det bara jag som kan bestämma mig för om min återhämtning ska ta ännu längre tid eller om den ska ta slut snart.
Ikväll är jag, min syster och min mamma bjudna på middag hos min gudmor Gerd. Det blir middag och lite födelsedagsfirande för min syster och förhoppningsvis för mig. Fyller ju år i övermorgon! Känns verkligen inte som att det är den 14:e april snart, det var ju mars nyss. Vad jag ska göra mer idag får vi se, borde plugga lite naturkunskap och packa inför tävlingen imorgon. Men vi får se om jag tar tag i pluggandet eller faktiskt tar ett helt pluggfritt lov. Hur som helst så ska jag njuta av denna veckas ledighet och bara ta det lugnt, har inga planer än så länge och det är faktiskt skönt. Även om jag gillar när jag har saker att göra, jag ska träna på att bara vara denna veckan. Det behöver jag.
IMG_2417

Maja

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>