Bra förmiddag

Hemma ifrån Motala igen, mötet på BUP gick bra. Vikten var exakt den samma som förra gången, men jag är överlycklig att den inte pekade neråt! Så jag är nöjd, vårt samtal efter vägningen var också bra. Vi pratade om lovet (att kunna ta det lugnt och inte göra någonting), utmaningar (inte bara i matväg) och lite annat. Jag är nöjd med dagens möte, och det känns bra.
Efteråt åkte jag och min pappa till Resia, där vi bokade en weekend-resa till DUBROVNIK! Fy vad jag längtar, jag har alltid velat åka till Kroatien, och även om vi bara är borta 1-4/5 så ska det bli så skönt att få komma bort. Så om 16 dagar åker bara jag och pappa, är ni avundsjuka haha?
dubrovnik
Snart är jag där och njuter ut i fingertopparna!

Maja

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>