Min onsdag

Vilken underbar dag jag har haft. Den började med att jag steg upp vid 8 och åkte in till Linköping för att äta brunch på Espresso House med Ebba och Selma ifrån min klass. Vi kunde sitta ute i solen och njuta, solen värmde och vi åt gott. Efteråt gick vi runt lite på stan och jag köpte nya questbars eftersom att jag glömde mina i skolan i fredags.. Men nu har jag nya goda smaker igen.
IMG_1251
När jag kom hem blev det en promenad till affären med min låtsassyster Hanna och hennes mamma Madde. Köpte en glass helt spontant, vilket jag tyckte var bra gjort av mig eftersom att jag aldrig skulle ha gjort det för några månader sedan. Så jag vart ”nöjd” över mig själv, även om glass inte ger mig ångest. En Twister i magen senare kom vi hem och jag har bara tagit det lugnt.
IMG_5160
Nu har vi precis ätit grillat för första gången iår eftersom att Madde fyller år idag. Åh vad jag älskar grillat, speciellt lax haha. Men idag serverades ryggbiff med potatis och morötter i ugn. Så gott och nu ska jag inte göra mycket mer. Ikväll är det Grey’s Anatomy, men det blir tyvärr inget onsdagsmys eftersom att Olivia pluggar järnet till hennes tenta imorgon, du kommer klara den så hårt!
IMG_9871
Hur har eran dag varit? Njuter ni av att solen äntligen är här? Det gör jag till 100 %, om den är framme imorgon igen ska jag sätta mig och sola lite tror jag. Hoppas eran dag har varit bra och att kvällen fortsätter i samma spår, kram.

Maja

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>