Vitamin Well

IMG_5713
Långfredagen är här och jag har precis ätit en god lunch. Idag blev det sallad med kyckling och en Vitamin Well som smakade gudomligt, speciellt denna dricka. Jag verkligen älskar den här smaken, och att den inte innehåller massor med onödiga ingredienser gör den ännu bättre. Har ni inte smakat den så måste ni göra det! Finns i massor med olika smaker, men denna är min favorit. Om ni undrar så är flaskan fylld när man köper den, det är bara jag som har druckit lite haha.

Maja

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>