Soliga söndag

Alltså jag behöver väl inte säga något om vädret idag? Så himla underbart, jag låg faktiskt ute i bikini och solade förut en stund innan träningen. Det värmde verkligen och vinden var inte kall, åh jag njuter så mycket av att våren är här. Tog med mig kameran på en sväng förut och knäppte några bilder (i linne och shorts!). Nu när alla vitsippor har kommit så tycker jag att det är så otroligt vackert. Bara alla gröna löv på träden som ska komma också, men det gör de nog snart.
DSC_0335 copy
Kan bara vissa upp denna bild just nu eftersom att vårt internet valde att gå jättelångsamt hel plötsligt.. Men njut av det sista av denna underbara dag, har påsken varit bra? Har ni tagit vara på ledigheten? Det är ju faktiskt en dag kvar innan arbete och skola börjar, så vila det sista så är vi taggade på en ny vecka!

Maja

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>