En annorlunda lördag

Denna lördag har inte sett ut som andra lördagar. Gick upp klockan 6 och då var det bara tagga till för RM3! Klockan 8 gick bussen mot Järfälla och det var väl inne i Jakobsbergshallen som jag förstod att idag ska jag tävla RM för första gången. Det slog mig att jag var med i Borensbergs första lag som var med i RM. Kanske inte världen största grej, men jag tycker ändå att det är en speciell känsla. Jag är så glad över att kunna få vara med världen bästa människor och göra det är jag älskar. Tack för att ni är bäst.
Men tyvärr hade vi två skador i laget. Så att från bara vara med på 3 av 9 varv fick jag vara med på alla 9. Men om jag ska vara lite egoistisk så tyckte jag att det var hur kul som helst att får vara med på alla varven. Men det var verkligen inte kul för Frida och Elin som skadade sig. En annan tjej i laget, Olivia, kom också hem igår kväll ifrån Holland och att inte ha tränat på två veckor och vara med på RM var grymt! Alla i laget var grymma idag, ta åt er det och känn er nöjda. Trots de förutsättningar vi hade kom vi på en sjunde plats av de 10 lag som vi tävlade mot (tävlingen fortsatte när vi var klara, det var bara kval idag. Imorgon är det final). Jag tycker det är en jättebra plats, det var första gången vi var med på RM och vi fick kaos när vi tappade ännu en gymnast. Men grymt bra jobbat och jag hoppas att Frida och Elin blir bättre snart! Jag är riktigt nöjd även dagen, även om den inte slutade så bra när jag kom hem till Borensberg. Men jag väljer att se på det positiva.
IMG_2847
En Bild från tävlingen som var innan våran, då var det yngre tjejer som tävlade. Nu ska jag sätta mig med plugg, alla nationella prov har nämligen börjat, plus att många prov och inlämningar kommer på samma gång nu. Så jag ska ta och börja med några uppgifter så att jag kan checka av de snart. Vad ska ni göra av den tiden som är kvar på denna lördag?

Maja

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>