Förebild

Idag hade jag mitt första nationella prov, engelska uppsats. Nu såhär efteråt känns det både bra och dåligt. Men jag gick ändå utifrån klassrummet med en bra känsla så jag försöker ha kvar den känslan. Nu är det också gjort och jag gjorde mitt bästa så jag kan ändå inte gör någonting åt det just nu. Vi skulle skriva om förebilder och det första jag tänkte på var min mamma. Min mamma är min främsta förebild, har alltid varit och kommer alltid att vara. Grattis i efterskott på din födelsedag också, jag älskar dig mest av allt och det vet du. Du kommer alltid betyda mest för mig, vet inte riktigt hur jag ska förklara hur viktig du är för mig, men du förstår det nog ändå.
Har ni någon förebild? Jag tror att det är otroligt viktigt att ha det. Att ha någon som man inspireras och motiveras av varje dag, någon som får en att fortsätta kämpa. Jag skulle nog inte klara av olika situationer om jag inte hade förebilder som jag vill uppnå samma saker som dom har gjort. Det får mig att vilja nå mina mål och faktiskt njuta och ha kul på vägen dit. Såklart har jag många olika förebilder, många för olika situationer. Men min underbara mamma kommer alltid vara min förebild i varje stund i livet, varje dag.
IMG_2600
Jag älskar dig <3

Maja

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>