Välkommen, våren.

Maj, en vårmånad i en klass för sig. Körsbärsträden börjar nu blomma, när regnet når marken sprids den säregna sommarregnsdoften och när väckarklockan ringer okristligt tidigt så är ändå dagen vaken. Med lättheten i behåll, den sena gårdagskvällen till trots, stiger jag svävande upp ur sängen och in i köket för att brygga mig dagens, maj månads första kopp kaffe. Vilken jag sedan intar med uppdragen persienn och fönstret lite på glänt, för att tillåta den somrigt våriga luften nå in till mig, till min atmosfär, mitt nu.
En flyktig tanke, fundering, kring att jag nog egentligen borde börja strukturera, planera och organisera min flytt slår mig. Hastigt tar jag en ny klunk av mitt nu svala kaffe, drar upp filten lite längre över armarna och tänker bestämt, ”en annan dag, idag är jag fullt upptagen med att njuta av livet”.
klsddkl

En ljuvlig maj önskar jag dig,

Olivia

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>