Vårcupen 2014.

Helgen till ära spenderade jag några timmar med glada hejarop, adrenalinpåslag, glada miner och härlig stämning. Jag var med mina tjugo fantastiska gymnastikbarn på årets andra tävling. Vi dansade, hoppade, sprang, hejade på varandra och hade fantastiskt roligt tillsammans. Att vi, med glädjen och lugnet i behåll, dessutom plockade hem tre medaljer gör mig så otroligt stolt. Min stolthet karaktäriseras främst av att jag får den äran att vägleda dessa tjugo individer i livet, jag får finnas där för dem i glädje, hopp, nervositet och ibland ledsamhet. Det är en enorm ära för mig att få det uppdraget, en ära omöjlig att beskriva i ord.
Fin dag med fina tjejer. Omladdning sker för närvarande till Mellansvenska Mästerskapen som äger rum den 31 maj i Örebro. Gymnastik, ja. Livet.
bild 5
Tokigheter på kvällens träning. Jag älskar er mina vänner.

Kärlek,
Olivia

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>