Dubrovnik 2014

DSC_0006 DSC_0066 DSC_0070 DSC_0072 DSC_0097 DSC_0106 DSC_0113 DSC_0228
Lite blandade bildet ifrån Durovnik, kommer komma flera i framtiden. Eftersom att vädret inte var så jättebra så var pappa och jag väldigt kulturella. Men vi hann faktiskt med att checka in på ett spa där vi badade och bastade lite. Men vi gick mest runt i gamla stan och tittade. Det var hur mysigt som helst, och att åka dit en helg var helt perfekt. Skulle ha blivit lite långtråkigt att ha varit där i en vecka om vädret var som det var. Sista dagen åkte vi även buss till Montenegro och strosade omkring där. Det var så otroligt skönt att få komma bort ifrån vardagen lite, speciellt med min pappa. Det var bra för vår relation att det bara var han och jag, det behövde vi.

Maja

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>