Stressig vecka

Gud vilken vecka jag har haft. Förra helgen var jag i Dubrovnik med min pappa och när jag kom hem hade jag en stressig vecka med 3 nationella prov, 2 inlämningar och ett vanligt prov. Därför har jag inte hunnit vara aktiv här på bloggen.  Men nu är skolveckan även och helgen är här. Jag ska njuta riktigt ordentligt idag och imorgon! Började den här dagen med att åka och hälsa på min farfar, det vars å längesedan jag var där så det var dags. Åt sedan lunch på stan, thaimat in my heart haha. Blev en liten runda inne på Ikea och Ikano men ingenting hängde med hem. Nu har jag precis fikat och ska fixa med bilderna ifrån resan. Jag hoppas att eran vecka har varit bra och att helgen fortsätter så. Ta hand om er!

IMG_4215
Fyra generationer var hos farfar idag. Farfar, min pappa, min syster Lina och hennes son Einar.

Maja

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>