Känner mig som en punkt mellan två världar

Idag är första gången på länge som jag har söndagsångest. Jag vet inte vart den kommer ifrån eller varför jag har den, den bara är här och gör mig gråtfärdig. Om jag ska vara ärlig har jag inte mått så bra som jag har kunnat den här veckan. Jag vill bara att detta kapitel av mitt liv ska vara över, jag vill gå upp i vikt och bli frisk. Men ändå gör jag inte så mycket åt det? Det känns som att jag äter mer, men antagligen gör jag inte det. Viljan finns inom mig, men när jag sätter mig där vid matbordet så tar jag en portion mat, sen inget mer. Jag vet inte varför jag inte tar extra, jag vet inte någonting längre. Känns som att jag behöver en paus ifrån allt, bara komma bort lite. Men ändå så känns det fel att komma bort eftersom jag var ute på resa förra helgen.
Förlåt, men det känns bara som att jag är en punkt. Svårt att förklara, för jag känner viljan inom mig, men ändå kommer den inte ut varje gång. Den syns tydligen inte och då blir det ingen förändring.
peace-it-does-not-mean-to-be-in-a-place-where-there-is-no-noise-trouble-or-hard-work
Jag vill ha frihet, jag vet bara inte hur jag ska få den. Eller jo, jag vet exakt hur men varför gör jag det inte då? Känner mig så kluven.

Maja

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>