Ibland behöver man ett bakslag

Gårdagen, hur ska jag förklara den? När en ny vecka börjar ser jag chansen att göra något nytt, och det var exakt det jag gjorde igår. I söndags kände jag mig väldigt kluven och visste inte vad jag ville göra eller hur jag mådde. Gick och la mig i sängen med en obehaglig känsla i hela kroppen som höll sig kvar tills jag kom till BUP igår på förmiddagen. När jag väl ställde mig på vågen och såg siffrorna så brast det. Då insåg jag att jag inte är frisk.
Jag har lurat mig själv och många andra under en längre tid nu. Men igår när jag satt där i fåtöljen kom allt tillbaka. Känslan av misslyckande kom först, men jag insåg även hur situationen faktiskt ser ut. Jag är inte frisk, jag är friskare men inte frisk. Jag har fortfarande mycket kvar att jobba på, men nu när jag har insett det så känns det inte lika svårt. Detta var kanske vad jag behövde, jag behövde kanske backa några steg för att verkligen komma på banan igen. Ibland är det det som måste ske för att man ska kunna komma ut starkare. Så var inte rädda för bakslag, alla har dom och vi kan alla lära oss massor utav det. Tack vare Olivia kunde jag även se gårdagens möte på BUP som ett bra möte. Jag insåg ju faktiskt hur sjuk jag fortfarande är, och det är något av det bästa jag har gjort på länge. Och tack vare att det var träning igår och jag fick spendera några timmar med världens bästa människor känner jag nu kraften på ett annorlunda sätt. Nu vill jag bli frisk, NU KÖR VI ELLER HUR? Nu ska jag verkligen kämpa på, tillsammans klarar vi allt. Alla människor jag har runt omkring mig som stöttar mig, tack till er. Det skulle aldrig gå utan er hjälp.
237635317808068591_edDMPWDq_c
Om det inte går första gången så har du lärt dig att den vägen inte funkar. Då har du ett mindre sätt att hitta vägen till ditt mål på, ge inte upp. Som sagt så finns det fler bokstäver i alfabetet om plan A inte fungerar.
Ta hand om er, var inte rädda för att misslyckas, vi lär oss bara av det.

Kram Maja

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “Ibland behöver man ett bakslag

  1. Tyvärr ser man inte hur sjuk man är själv förrän något verkligen händer. Man förnekar, gömmer och glömmer. Men kämpa på så blir du frisk till slut, det går att bli frisk! <3

    Sv: Nej det är jätte skumt hur samhället blivit uppbyggt. Men som sagt kan träning bli ohälsosamt också men vissa klagar ju bara för klagandets skull så att säga! Skönt att någon håller med, självklart kollar jag in på bloggen. :) Kram!!

  2. Heja dig tjejen! Jag tror absolut du kommer klara det och bli frisk och nå dina mål. Jag har läst en del på din blogg nu och jag märker att du både har viljan och rätt inställning. Men ibland stöter man på lite hinder och omvägar på vägen under sin resa, men så är det för alla. Jag vet att du kommer klara det, kämpa på som du gör!! Kram Teresa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>