Triangl

20140421-101820
När jag för första gången såg dessa bikinis så tänkte jag precis som många andra, detta ser ut som bikinisarna man väljer till sina gubbar på Sims haha. Men nu tycker jag att de är så sjukt snygga, skulle sitta perfekt med en nu till sommaren (om den kommer..). Fick en bikini av To Die For i födelsedagspresent, men det sitter aldrig fel med en till. Får se om det klickas hem någon inom en snar framtid, vet inte riktigt vilken färg jag vill ha ännu.
2b12100c7c80ffa742fb36faeb88226c
Kan inte bestämma mig vilken färg som passar mig bäst, vilken tycker ni är snyggast?

Maja

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>