Frågor?

Hur underbart är det inte att vakna upp till solsken och fredag? Idag har jag bara skolan planerat och ikväll ska jag nog vila upp mig för lite jobb på lördag. Kom just på att jag har nationellt prov i spanska idag, men det kommer att går bra. Det gäller bara att ha rätt inställning, så är det med allt.
Igår i slutet av träningen så satte vi som var där oss ned och pratade lite om mig och hur min situation ser ut med anorexin och allt det. Jag blev faktiskt glad över att min bästa tränare Tony frågade mig om det var okej. Det var ett kort men bra samtal och jag tycker det är så skönt att de vet hur det verkligen har varit och är. Om ni har några frågor är det bara att fråga, var inte rädda för att jag ska bli ledsen eller något. Det är så otroligt viktigt att alla som undrar verkligen får veta exakt hur situationen är, att de inte går och undrar för att de inte vågar fråga. Så har ni någon fråga så är det bara att ställa den, spelar ingen roll om det är här i bloggen, via mobilen eller personligen. Jag ska försöka svara så bra jag kan och det är såklart att vem som helst får fråga. Jag skäms inte över min situation längre, det ska ingen behöva göra. Så fråga på om ni har frågor!
futureself
Ha en jättebra fredag nu och gör något som ni kommer tacka er själva för!

Kram Maja

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>