The Healthy Box

Logga-BAS-ny-liten-pink-380x320-280x320
Jag har sett denna logga lite överallt på både instagram och bloggar under några dagar och idag beställde jag själv hem en ”The Healthy Box”. Denna box är som en Glossybox, bara att det istället för skönhetsprodukter är bland annat nötter, torkade frukter, rawbars och annat hälsosamt och gott innehåll. En låda kostade 179 :- och det tillkommer ingen frakt. Så vill ni testa på lite nya grejer så kan jag rekommendera denna låda. Det går att göra som jag gjorde nu, beställa en låda som kommer mellan 20-24 juni. Sen om man gillar innehållet och vill ha fler lådor kan man även köpa 3-månaders eller 6-månaders.

Maja

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>