Ondagsmys med twist

Idag var det äntligen dags för onsdagsmys igen. Det var alldeles för längesedan som det var en onsdag med mys, men som Olivia sa innan vi skildes åt, så är vi på banan igen. Längtar redan tills nästa onsdag. Eftersom att det var så längesedan som vi träffades så kom Olivia med förslaget att vi skulle åka in till Linköping för att äta på uteserveringen. Sagt och gjort, och nu är vi redan hemma i Borensberg igen. Men vilken härlig kväll vi hade, helt perfekt väder och god mat! Uteserveringen var nästan full och det var rörelse hela tiden, precis så som det ska vara. Jag hade iallafall en jättemysig onsdagskväll, detta var ett onsdagsmys med en liten twist.
collage
Jag åt ett jättegott grillat kycklinglårfilé och sticky rice med en papayasallad (som inte riktigt var i min smak, men kycklingen och riset var otroligt gott) och Olivia åt jasminris med wookade grönsaker och tofu. Vi åt på ett ganska nyöppnat ställe som heter Yellow Fellow som ligger på Stora Torget i Linköping. Så har ni vägarna förbi där och är sugen på asiatisk mat så är detta ett ställe för er! Jättegod mat och ett otroligt mysigt onsdagsmys. Hoppas ni får en fortsatt bra kväll, nu ska jag göra oordning inför morgondagen och sedan sova.

Maja

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Ondagsmys med twist

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>