Tänkvärt en onsdag.

hjjhhj

 

Vi är inte offer för våra tankar, som det ibland kan kännas. Vi, med alla tänkbara verktyg och chanser att påverka, kontrollera och styra våra liv är inte maktlösa ett dugg.
Livet är frihet, makt och livet är styrka.
Det finns där, livet, i solens ljusa morgonstrålar, i den nybryggda koppen kaffe till frukost, i kramen från den där vännen du tar av och ger tillbaka, i favoritlåten som spelas på repeat i hörlurarna, i sömnens du vaknar upp ur en ljummen majmorgon och det finns i känslan av att ha två ben som bär långt och länge varje dag.
Känn det. Det finns där.

 

Olivia

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>